Rabobank Clubkas Campagne

Bent u lid van Rabobank de Zuidelijke Baronie? Dan kunt u binnenkort stemmen over de verdeling van het sponsorbedrag dat de Rabobank beschikbaar stelt voor verenigingen en stichtingen. De hoogte van het bedrag dat Buurtschap de Kruispad zal ontvangen, hangt af van het aantal stemmen. Daarom roepen wij dus alle leden van de Rabobank Zuidelijke Baronie op om te stemmen op Buurtschap de Kruispad.
Hoe werkt het?
Ca. 500 verenigingen en stichtingen komen in aanmerking voor een bijdrage: de namen en informatie van deze clubs staan straks op het ‘digitale stembiljet’ van de Rabobank.

  • Kort voor 1 april ontvangen de leden van Rabobank De Zuidelijke Baronie hun stemcode in een persoonlijke brief (tevens de uitnodiging voor de ledenbijeenkomsten in mei)
  • Van 6 tot en met 18 april kunt u uw stem uitbrengen op rabo.nl/dzb/rcc2017; iedereen krijgt 5 stemmen, die alle 5 uitgebracht moeten worden. Er kunnen maximaal 2 stemmen uitgebracht worden op 1 deelnemer
  • Tussen 5 en 15 mei maakt Rabobank de Zuidelijke Baronie tijdens hun jaarlijkse ledenbijeenkomsten (per rayon, dus bij u in de buurt) de uitslag bekend en reiken ze de cheques uit aan alle deelnemers.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne treft u aan op rabo.nl/dzb/rcc2017.
Heeft u geen computer, of begrijpt u toch nog niet goed hoe het werkt, dan kunt u wellicht een buurman of buurvrouw vragen u te helpen met stemmen, want elke stem is geld waard voor ons buurtschap!
Dus nogmaals: leden van de Rabobank: breng 2 stemmen uit op Buurtschap de Kruispad! Vorig jaar ontving ons buurtschap een bijdrage van € 265,49 dankzij uw stem. Dit jaar gaan we voor meer!

Comments are closed.