Ook dit jaar zijn De Kruispadjes weer van de partij bij de kinderoptocht in Aopeland

Met nog een paar weken voor de boeg tot aan Carnaval, hebben de kinderen van Buurtschap Kruispad (en ook de ouders) al weer de nodige uurtjes werk erop zitten. In de schuur bij Frank Rombouts wordt er sinds een paar weken volop gezaagd, getimmerd, geschroefd, gescheurd en geplakt, en geplakt, en geplakt. Dit alles om op zaterdag 22 februari weer met een mooie creatie aan de kinderoptocht mee te kunnen doen.
Met de nodige koek, snoep, ranja voor de kinderen om de motivatie erin te houden en de muziek op een stevig volume is het een gezellige boel.

Ondanks dat ‘we afdwaole’, zonder vader Jan mee in de denk- en bouwploeg, begint het wagentje toch ergens op te lijken. Al lijkt 22 februari toch wel al heel erg dichtbij en nemen we ons voor om volgend jaar toch echt eerder te gaan beginnen…………………(dat zeiden we vorig jaar trouwens ook?) .

Nieuwsgierig geworden naar het bouwwerk van de Kruispadjes? Tot aan carnaval zijn we elke zaterdag nog aan het werk, kom gerust eens kijken. En natuurlijk vinden de kinderen het  zeker geweldig om zaterdag door buurtbewoners aangemoedigd te worden als ze de optocht lopen.

Ook dit jaar  mogen we weer rekenen op een financiële bijdrage van Buurtschap Kruispad. We zijn hier heel blij mee en deze wordt goed besteed. Bedankt hiervoor buren!!

Vrolijke carnavalsgroeten, De Kruispadjes

een kleine foto impressie is hier te vinden: http://www.buurtschapdekruispad.nl/fotoalbums/

Comments are closed.